Több, mint webes tartalomkezelés!
Személyre szabható munkakörnyezet, portál, tartalomkezelő és nagyvállalati csoportmunka rendszer.

Főbb funkciók

site.svg

Rugalmasan alakítható portál kinézet

A téma menedzser rendszerünk segítségével a portál által használt sablonok szabadon módosíthatóak. Így garantálva, hogy a modern igényeknek megfelelő felületek (pl. responsive) könnyen és gyorsan megvalósíthatóak legyenek. Emellet lehetőség nyílik különböző stílusú aloldalak kialakítására is, akár a főoldalról teljesen eltérő kinézettel is.

workflow.svg

Workflow management

A workflow rendszerünk segítségével lehetőség nyílik a tartalamak különböző folyamatokon keresztüli szerkesztésére, mint például a többszintű jováhagyás és publikálás. Egyedi ügyfél igényre könnyen bövíthető a rendszer akár egyedi workflow folyamatokkal is. Emelett lehetőség van a különböző tartalom strúktúrákra különböző workflowok beállítására is.

form.svg

Űrlapszerkesztő modul

A modul segítségével informatikai szaktudás nélkül, tetszőleges bonyolultságú űrlapok állíthatók össze. A felhasználóbarát szerkesztő lehetőséget nyújt pl. összefüggések kezelésére, ismétlődő blokkok kezelésére és elágazások definiálására is.

newsletter.svg

Hírlevél küldés

A hírlevél modul a DOKK rendszerben számos funkcióval rendelkezik, amelyek különállóan is használhatóak, de kombinációjukkal a legbonyolultabb igények is kielégíthetők. A sablonból generált üzeneteket nagyszámú címzetthez tudjuk eljuttatni, ütemezetten, manuálisan, illetve a rendszer által generált események alapján. A hírlevél kinézete ugyancsak tetszőlegesen alakítható.

customizable.svg

Egyénre szabott Dashboard

Kíváncsi milyen tartalmak módosultak utoljára? Melyek várnak jóváhagyásra, átnézésre? Melyik cikk, tartalom milyen látogatottságot ért el? Mindezt, és még többet is megtudhat a saját, személyre szabott dashboard felületén.

smart_folder.svg

Okosmappa

Keresési kifejezés alapján dinamikus tartalommal rendelkező mappa. Ennek segítségével könnyedén kialakíthatók csoportosítások pl. fő oldali hírek, bannerek, vagy éppen a hírlevél tartalmára vonatkozóan.

Használat

Szabadon kialakítható többszintű menürendszer

Intelligens kereső

Több site kezelése

Audit menedzser

Dinamikus navigációs menü

Verziókezelés

Jogosultság kezelés

Többnyelvű portálok

Események regisztrációval

Előnézeti portál, jóváhagyói felülettel

Online tárgyalófoglaló modul

SEO lehetőségek

HTML5, CSS3, SASS támogatás

Integráció lehetősége más rendszerekkel

A felület alatt

database.svg

Adatbázis és platform független működés

​A DOKK szinte bármilyen népszerű és elterjedt operációs rendszeren működőképes, az adatok tárolása a legtöbb adatbáziskezelő esetében megoldott.

modular.svg

Moduláris felépítés

​A DOKK rendszer lazán csatolt komponensekből áll, melyek önállóan valósítanak meg egy-egy funkcionalitást. A keretrendszerek kiválasztásakor elsődleges szempont volt azok moduláris felépítése, így esett a választásunk például a Spring keretrendszerre. A modularitásnak köszönhetően könnyedén bővíthető egy-egy új funkcionalitással, cserélhető már meglévő funkcionalitás más működésre.

tech-desktop.svg

Vezető technológiák

​A DOKK fejlesztése során elsősorban a standard megoldásokat részesítettük előnyben. A legfontosabb komponensek a következők: Java, Spring keretrendszer, Hibernate perzisztencia réteg, Infinispan elosztott cache és datagrid rendszer, Thymeleaf templatező, népszerű és elterjedt JavaScript keretrendszerek. A korszerű és elterjedt technológiák alkalmazásával a stabilitás és a támogatottság hosszú távon biztosított.

Minőségi garancia

hide

agile.svg

Agilis szoftverfejlesztés

​Fontos szempontnak tartjuk, hogy ügyfeleinket a fejlesztés minden szakaszában folyamatosan tájékoztassuk az előrehaladásról, közösen iterálva haladjunk előre. A Ponte Design Process pedig segít, hogy a specifikációs fázist követően, még a fejlesztés megkezdése előtt, ügyfeleink egy "élő" prototípus modellen keresztül megismerhessék ismerkedjenek meg leendő rendszereikkel.

test.svg

Automata tesztek

​Automata tesztek (Selenium -cucumber) használatával a hibázási lehetőség minimálisra csökkenthető. Lehetővé teszik továbbá számos hibatípus automatikus detektálását még a fejlesztési fázisban. Az új tesztrendszerek naponta ellenőrzik az elkészült változtatásokat és az egyre átfogóbb integrációs tesztek folyamatos futtatásával a hibák mennyisége jelentősen csökkenthető.

dev.svg

Hatékony fejlesztés

​A Jenkins Continuous Integration környezetet a fejlesztők munkájának összehangolására, a hatékonyabb fejlesztés és jobb minőség érdekében vezettük be.

Ideális megoldás

Szabványos alapokra épülő rendszer, Java nyelven írt alkalmazás

Biztonságos rendszer, amely rendszeresen security auditon (pl. külső biztonsági szakértők, Hunguard) esik át - a vizsgálatok eredménye alapján a rendszert folyamatosan fejlesztjük

Rugalmas továbbfejlesztési lehetőség szakértői támogatással

Reszponzív weboldal kialakítás, gyors testreszabás

Akadálymentes oldal kialakítás támogatása (WCAG)

Szofisztikált jogosultság kezelés és munkafolyamat kialakítás

Évtizedes fejlesztői tapasztalat

A DOKK platformot használják